köttbullar och trampoliner

Denna vecka har jag haft väldigt lugnt. Jag har faktiskt mest jobbat när barnen sovit middag/på kvällen, så har inte krävts så mycket från min sida. 
 
I tisdags hade jag däremot lite å göra då jag jobbade full dag och skulle laga köttbullsmiddag. Jag finner det lite ironiskt att jag har måstat flyga till andra sidan jorden för att göra köttbullar från scratch... Men köttbullarna blev ganska bra, jag var lite för feg med kryddningen men snygga var dem. Mitt största problem var faktiskt att hitta en konservöppnare till de krossade tomaterna, jag tror jag letade i en kvart innan jag fick fråga min treåring om en manick jag hittat i en låda var den rätta. Vilket hon bekräftade att det var, men hur man använde den visste hon inte riktigt. Historien slutade lyckligt i alla fall och jag fick tillslut upp burkarna.
 
Tadaaaa
 
Idag har jag varit på min andra "Au pair outing". Den första var jag dyngförkyld på och blev fullkomligt utklassad i bowling (hade nog inte så mycket att göra med förkylningen dock). Idag stod en trampoline park på schemat. En sådan där park där man måste skriva under ett papper innan man börjar, som säger att man inte kommer stämma dem om man skulle råka bryta benet eller något värre. Men det var riktigt kul, en massa studsmattor man fick hoppa emellan och är man på min nivå och mest studsar upp och ned finns det ingen risk och skada sig. De hade en "foam pit" som var mjuk att landa i och omöjlig att ta sig upp ur, tusen trampoliner och massa bollar. Jag kan också berätta att (säkerligen till mina lagkamrater från handbollslagets stora förvåning ) jag fick beröm för mina galna basket skills. De såg dock inte de 5 första försöken där jag missade från en halvmeters avstånd...
 
Wiiiiee
 
Hursomhelst, det var trevligt att träffa några nya au pairer och mina ben är härligt trötta nu.
 
Kram 
Lisa