Isabell helg ♥ lördag

Tidigt TIDIGT (dock inte lika tidigt som på fredagen) steg vi upp på lördagmorgon och satte kurs mot Tauranga där vi åkte på en båttur med målet att.... SE delfiner!!
Stackars Isabell hade lite problem med den ganska ordentliga sjösjukesjögången, jag hade tur och klarade mig bra trots mina många långa år av illamående seglatser. Vädret var fint, trots vågorna så krävdes det ordentligt med solsmörja. Vi åkte runt ett tag tills besättningen fick meddelande att ett annat båtföretag hade hittat en stor flock med delfiner så då satte vi av dit. Det kändes väldigt fint att företagen sammarbetade så alla fick se delfinerna.

Vi fick ingefärakakor som vi skulle offra till denna staty för bra väder
 
Massa fina delfinisar ♥
 

Det var en väldigt stor flock med upp emot hundra delfiner och det var en så häftig känsla att se delfiner i det vilda hoppa kring båtarna. Eftersom delfinerna hade bebisar (!!) fick vi inte simma med dem, men det känns väldigt bra att de har sådana regler. Istället fick vi njuta av att se bebisdelfiner hoppa omkring!
 
 
Vi såg även en mordisk säl (höll på och slänga runt fisken som skulle bli lunch) och två hammarhajar. 
 
Bebis ♥
 
När vi hade tittat på delfinerna satte vi av mot en lagun där vi  snorklade runt lite, det var inte sådär superspeciellt, knappt några fiskar men lite sjögräs. Hursomhelst var det härligt att hoppa i vattnet eftersom det var väldigt varmt. Vi fick korv med bröd och fick sedan torka i solen påväg tillbaka mot Tauranga. Vi avslutade dagen med tacos på en mysig mexikansk restaurang!
 
Kort och gott var det en helt underbar dag - så glad att jag fick en ordentlig helg med Isabell!
 
Kram
Lisa