Isabell helg ♥ fredag

Jag har haft en toppenhelg med en av mina närmaste här i Nya Zeeland Isabell!
 
Jag tog nattbussen torsdagkväll och planerade att anlända hos Isabell (den ängeln som var beredd att gå upp mitt i natten för att hämta mig) klockan 4 på morgonen. På grund av 2 matstopp och jag vet inte hur många toalettpauser blev vi cirka 1,5 timme sena. Hursom, jag blev upplockad, vi sov några timmar och sedan var vi redo för äventyr. 
 
Vid frukosten fick vi trevligt sällskap av det äldre paret som Isabell bor hos och jag är verkligen så glad för henne för att hon verkar ha hamnat med helmysiga personer!
 
 
På grund av att det var så rysligt varmt bestämde vi oss för att börja med att titta på vattenfall. Det var högt och magnifikt och jag tittade på det så länge att min syn blev helt knasig. 
 
 
Efter det åkte vi till Raglan och blev lite inspirerade av surfning och åt en SÅ god Fish n chips. 
 
På eftermiddagen/kvällen när det svalnat av något tog vi tag i fredagens spännande aktivitet; ridning. Det gick väl, sådär för mig. Jag började skritta runt vilket gick helt ok även om Isabell ska ha en stor eloge eftersom jag kanske var liiiite i vägen ett antal gånger, men jag har alltid velat trava men inte riktigt lyckats så jag tänkte försöka det. Fina hästen jag red på hade lite andra planer och satte istället igång med att galoppera runt hagen... Fullt upp med att klamra mig fast och styra bort från alla hopphinder var jag nog inte tillräckligt tydlig att jag ville stanna så det blev ett antal varv där i hagen... Meeeen av trillade jag inte vilket jag är ganska stolt över.
 
och nämnde jag att jag fick klappa föl?? Såååååå söt!!! 
 
 
Det var verkligen en helt annan sida av Nya Zeeland jag fick se vilket var jättekul!!
 
Kram Lisa